De Zilverij

Galvano: verzilveren - vergulden - rhodineren

Wil je je juweel laten verzilveren, vergulden (geel of rosé) of rhodineren dan kan dat bij De Zilverij.  Je kan je nieuwe juweel of bestaand behandeld juweel een nieuwe laag geven.

HOE AANLEVEREN:

  • juwelen moet gepolijst zijn omwille dat na de galvano behandeling (verzilveren, vergulden, rhodineren) er niet meer aan de juwelen geschuurd kan worden en alle oneffenheden zullen ook zichtbaar blijven na de galvano behandeling.
  • juwelen moeten opgehangen kunnen worden, dus graag 1 gat voorzien van minstens Ø1.5mm.

BEPERKINGEN:
de enige beperking is in principe de grootte van het juweel omwille dat de baden beperkt zijn in grootte.  Bij grote juwelen op voorhand te bespreken of het mogelijk is of niet.

TERMIJN:
binnen brengen kan steeds na afspraak en wanneer klaar kunnen we juist zeggen, afhankelijk van het aantal stuks en de planning.  Een richtlijn is, gaat het om kleine hoeveelheden (< 24 stuks) dan kan het normaal binnen 1 à 2 dagen, als het grote hoeveelheden zijn dan moet je rekenen op 3 à 4 dagen afhankelijk van hoeveel stuks het zijn.  De juiste afhaaldatum kunnen we bepalen als je de juwelen binnen brengt en we concreet weten wat er juist moet gebeuren.  Eventueel wachten op enkele stuks (max. 6 stuks ringen, oorringen, hangers of … voor kettingen of grote juwelen op voorhand te bespreken of het mogelijk is) is mogelijk na afspraak en als de planning het toelaat.

TARIEVEN:
De tarieven voor verzilveren, vergulden (geel of rosé) en rhodineren worden bepaald a.d.h.v. aantal stuks, gewicht en voor vergulden komt daar nog eens de laagdikte bij.  Het is dus moeilijk op voorhand te zeggen zonder het gewicht, het aantal stuks en voor vergulden de laagdikte wat de prijs gaat zijn.  De prijs per stuk daalt vanaf 10, 25 en 100 stuks.  Weet dat 1 paar oorringen gerekend wordt als 2 stuks.

Prijzen kunnen steeds aangevraagd worden.  Voor exacte prijzen graag aantallen per type juweel (ring, hanger, oorbellen per stuk, armband, ketting) , gewichten en bij vergulden de laagdikte (3μ of 5μ) opgeven.

Indien u interesse heeft, kan u ons vrijblijvend contacteren.

Galvano2