De Zilverij

Zelf trouwringen maken

WIL JE DE UNIEKE RELATIE MET JE PARTNER VEREEUWIGEN? 
De Zilverij biedt deze mogelijkheid die een leven lang meegaan. Geniet van een ontspannen en productieve workshop aan de zijde van een ervaren edelsmid om een paar trouwringen te maken.  Zelf ringen maken is een veel leukere ervaring dan het selecteren van een ring uit een catalogus. We begeleiden jullie bij het maken van uw ringen in verloren was en geniet samen met je partner terwijl je samenwerkt om de perfecte ringen voor jullie te maken.  Er is geen voorafgaande ervaring of vaardigheid vereist.

Jullie maken dan zelf jullie trouwringen tijdens een workshop verloren was.  Na de workshop gaat u NIET met een afgewerkt juweel naar huis omwille dat jullie ringen nog afgegoten worden in het door jullie gekozen materiaal, sterling zilver of (wit)goud en verder afgewerkt worden door ons en eventueel nog gegraveerd, verguld en/of gerhodineerd worden.

WORKSHOP INFO:

Duur:±3,5 uur
Prijs:€75,00 inclusief was en gebruik gereedschappen. Het gietwerk incl. zilver/(wit-)goud wordt naderhand afgerekend afhankelijk van de grootte en het gewicht van het juweel en de dagprijs van zilver/goud.
Werkstuk:ring

Data:
21 september 202409:00 – 12:30
19 oktober 202414:00 – 17:30

Andere data mogelijk in overleg.

PRIJSOPBOUW:
De totale prijs per ring is opgebouwd uit:

• Workshopprijs
• Gietprijsafhankelijk van de grootte van het gietstuk en dus ook het aantal gietkanalen
• Edelmetaalprijsgewicht x prijs per gewichtseenheid van zilver, goud of witgoud
• Afwerkinguurtarief gerekend per minuut
• Graveren(eventueel) afhankelijk van de lengte van de tekst
• Vergulden(eventueel) enkel bij zilveren ringen
• Rhodinerenenkel bij witgoud, afhankelijk van het gewicht van de ring

Een richtprijs kan bepaald worden op het moment dat de verloren was ringen klaar zijn.  De juiste prijs kan pas bepaald worden na het gieten.
Bijvoorbeeld een afgewerkte ring (niet gegraveerd, niet verguld en niet gerhodineerd) van 10 gram in zilver kost ±€45.  Tel hierbij de prijs van de workshop bij dan kom je in totaal op ±€110 uit voor 1 ring.

 

Indien u interesse heeft in een van deze workshops,
kan u ons vrijblijvend contacteren.